Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Cercetare

Cercetare

Data: 18 Iunie 2008

Potrivit unui studiu realizat de British Nutrition Foundation, consumul a patru ceşti de ceai negru pe zi poate reduce riscul unui atac de cord. Rezultatele sugerează că ceaiul mai are şi alte efecte benefice, precum îmbunătăţirea stării de spirit, întărirea oaselor, optimizarea hidratării şi o putere de concentrare mai mare. Potrivit autorilor studiului, substanţele antioxidante din ceai, denumite polifenoli, au efecte pozitive asupra multor procese biochimice din organism.