Atunci când metodele de investigație devin insuficiente pentru o diagnosticare corectă, intervine biopsia, cea mai eficientă investigație prin care medicul poate să confirme sau să excludă existența unor
Pate de bureţi hribi
Materie primă
Bureţi hribi (se pot folosi şi alte tipuri de bureţi) - 3 kg, opăriți; ardei capia copţi - 1 kg; ceapă - 500 g; cartofi cruzi - 200 g; ulei de floarea-soarelui - 200 ml.; apă - 200 ml.
Condimente
Piper boabe; muştar boabe; cuişoare; sare.
Mod de preparare
Bureţii, ardeii capia şi ceapa se toacă mărunt. Cartofii se taie cuburi. Apoi se amestecă toate ingredientele şi condimentele şi se bagă la cuptor pentru 2 ore, la 150 de grade. După ce s-au răcit, se toacă la blender până se obţine o pastă. Pasta obţinută se pune în borcane şi se fierbe (sterilizează) timp de o oră, la cuptor sau la bain marie. Se păstrează la frigider şi se consumă într-un timp de cel mult 3 săptămâni.
Mod de servire
Se poate folosi la prepararea tartinelor, sendvișurilor, rulourilor etc.