Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Pulpă de porc umplută

Pulpă de porc umplută

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Sănătate
Un articol de: Stavrofora Hristofora Rusu - 25 Ianuarie 2021

Ingrediente: 1 kg pulpă de porc, 100 g şuncă presată, 50  g caşcaval, boia de ardei dulce, 1 gogoşar la oţet, mărar, pătrunjel, 100 ml ulei, 2 cepe, sare, piper.

Preparare: Pulpa de porc se taie în cinci felii, la fiecare felie de carne se crestează un buzunar în mijloc apoi se sărează şi se piperează după gust. Şunca se taie cubuleţe şi se amestecă cu caşcavalul ras, boia de ardei, sare, piper, fâşii de gogoşari, ceapă tocată mărunt, pătrunjel verde şi mărar. Cu această compoziţie se umplu buzunarele fiecărei felii de carne, care se prind cu scobitori ca să nu se desfacă. Se încinge ulei într-o tigaie şi se prăjesc feliile de carne pe toate părţile. Se acoperă cu capac şi se mai ţin la foc mic 20 de minute. Se poate servi cu garnitură de cartofi natur, orez etc. (Stavrofora Hristofora Rusu)

Citeşte mai multe despre:   Rețete