În Cimitirul „Eroii Revoluției” din Capitală au fost pomeniți sâmbătă, 21 decembrie 2024, martirii din decembrie 1989. Slujba Parastasului a fost săvârșită de Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul,
Slujiri arhierești la Sibiu și Brașov
La praznicul Naşterii Domnului, Sfânta Liturghie a fost oficiată în Catedrala Mitropolitană din Sibiu de Înaltpreasfinţitul Părinte Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului, înconjurat de un sobor de preoţi și diaconi. Răspunsurile liturgice au fost date de Corala „Timotei Popovici” a catedralei, dirijată de pr. Dan Alexandru Streza. După citirea Pastoralei la Naşterea Domnului a Părintelui Mitropolit Laurențiu, au colindat, ca în fiecare an, Junii din Gura Râului, însoţiţi de cei doi preoţi slujitori din sat, protopopul de Sălişte, Petru-Toader Damian, şi pr. Nicolae Cătană.
În a doua zi de praznic, credincioşii de la Biserica „Înălţarea Domnului” şi „Soborul Maicii Domnului” din Braşov au primit binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Laurenţiu, care a oficiat Sfânta Liturghie. Răspunsurile liturgice au fost date de Grupul „Anatoly” din Braşov, iar un grup de copii a cântat mai multe colinde. Cu acest prilej, pr. Ciprian Robu a primit din partea ierarhului distincţia „Crucea şaguniană pentru preoţi”. La final a fost oficiată o slujbă de pomenire pentru ctitorul bisericii, pr. Victor Neamţu.
La praznicul Sfântului Ștefan, Părintele Mitropolit Laurențiu a liturghisit la Biserica „Nașterea Domnului” din Sibiu. Răspunsurile liturgice au fost date de Cvintetul „Anatoly” din Brașov. Protopopul de Sibiu, Ioan Coșa, paroh al bisericii, i-a oferit în dar ierarhului o icoană. Sărbătoarea s-a încheiat cu un recital de colinde susținut de Cvintetul „Anatoly”, alături de credincioși.