În cadrul manifestărilor solemne dedicate eroilor Revoluției Române din decembrie 1989, luni, 23 decembrie, la monumentul eroilor jandarmi de la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni a fost
Hramul bisericuţei din lemn a Mănăstirii Teiuş
Biserica de lemn a Mănăstirii Teiuş din Episcopia Caransebeşului, închinată Sfântului Mare Mucenic Mina, şi-a sărbătorit hramul. În ajunul prăznuirii sfântului, Preasfinţitul Lucian, Episcopul Caransebeşului, înconjurat de un sobor de preoţi, a săvârşit slujba Vecerniei. Cu acest prilej, Preasfinţia Sa a oficiat slujba de tundere în treapta rasoforiei a fratelui Alin Şelariu, care a primit numele de Serafim.
Sfânta Liturghie a fost săvârşită în ziua praznicului de către preoţii mănăstirii, sub protia părintelui arhim. Constantin Timiş, consilier economic, şi a pr. ic. stav. Cătălin Mirişan, protopopul Reşiţei. Biserica din lemn a Mănăstirii Teiuş a fost ridicată în anul 2002 şi târnosită în acelaşi an la 15 august, de către Înalt Preasfinţitul Laurenţiu, Mitropolitul Ardealului, pe atunci Episcop al Caransebeşului. Hramul Sfântului Mina a fost ales pentru evlavia şi cinstirea faţă de sfânt, atât a vieţuitorilor din mănăstire, cât şi a credincioşilor şi închinătorilor. În Mănăstirea Teiuş mai sunt încă trei Sfinte Altare: biserica mare, închinată praznicului Adormirii Maicii Domnului, paraclisul de iarnă, închinat Sfântului Ierarh Nicolae şi Tuturor Sfinţilor Români, şi altarul de vară, închinat Înălţării Sfintei Cruci, de unde şi arhitectura acestuia care este în formă de cruce. (arhim. Justinian Tibil)