În cadrul manifestărilor solemne dedicate eroilor Revoluției Române din decembrie 1989, luni, 23 decembrie, la monumentul eroilor jandarmi de la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni a fost
Pelerinaje şi slujbe în Postul Sfintelor Paşti
Peste 100 de credincioşi din parohia clujeană „Adormirea Maicii Domnului“ au fost sâmbătă, 21 martie, în pelerinaj la Mănăstirea Prislop din judeţul Hunedoara, unde s-au recules la mormântul părintelui Arsenie Boca. Deşi urcuşul spre mormânt nu a fost deloc uşor, la mănăstire fiind prezenţi mii de credincioşi din toate părţile ţării, bucuria sufletească a fost de nedescris. După acest popas, pelerinajul a continuat la Alba Iulia, unde credincioşii s-au rugat în Catedrala Reîntregirii Neamului, iar apoi s-au îndreptat spre Aiud unde au adus un omagiu Martirilor de la Groapa Robilor, în cinstea cărora a fost ridicat schitul-monument. La final, pelerinii s-au oprit la Mănăstirea Dumbrava, aflată în judeţul Alba, la graniţa cu judeţul Cluj. Pelerinii au fost însoţiţi în acest pelerinaj de parohul Dan Hognogi şi de părintele Dorin Ielciu.
Pelerinaj al credincioşilor din Corvineşti
Într-un pelerinaj au fost şi credincioşii din Parohia Corvineşti, Protopopiatul Beclean, care au mers vineri, 20 martie, într-un pelerinaj la mai multe mănăstiri din Episcopia Devei şi Hunedoarei şi Arhiepiscopia Alba-Iuliei. În popasul lor duhovnicesc, cei aproximativ 60 de pelerini, însoţiţi de parohul Vlad Murgoi din Corvineşti, au vizitat şi Mănăstirea Prislop, unde au participat la sfintele slujbe, s-au rugat la mormântul Părintelui Arsenie Boca şi au trecut şi pe la peştera Sfântului Ioan de la Prislop, din apropierea mănăstirii. În drumul spre casă, grupul de pelerini a vizitat şi Mănăstirea Dumbrava, precum şi Catedrala Arhiepiscopală, unde au participat la Liturghia Darurilor mai Înainte sfinţite, conform celor precizate de părintele Alin Pop.
Sfântul Maslu la Năsăud
În biserica Parohiei Năsăud I, un sobor de cinci preoţi a săvârşit Taina Sfântului Maslu. Alături de parohi, Florin Rusu şi Lucian Greab, la slujbă au fost şi ieromonahul Nifon Pop de la Mănăstirea Rebra - Parva, ieromonahul Maxim Morariu - duhovnicul Mănăstirii Salva şi părintele Teodor Nedelea.
La finalul slujbei, ieromonahul Maxim Morariu a vorbit credincioşilor despre post şi a subliniat rolul şi importanţa lui în viaţa duhovnicească a credincioşilor, conform celor precizate de Cornel Coprean.