Victoria republicanului Donald Trump la alegerile prezidenţiale americane, continuarea războiului din Orientul Mijlociu sau Jocurile Olimpice de la Paris se numără printre evenimentele care, potrivit unei
Reședințele regelui Charles
Regele Charles al III-lea moștenește și trebuie să preia reşedinţele atât oficiale, cât şi private ale fostului suveran şi să i le lase prințului William pe cele care-i reveneau până de curând.
Clarence House era, din 2003, adresa lui Charles din Londra, însă noul rege va trebui să se mute la Palatul Buckingham, reşedinţa oficială a suveranului şi sediul administrativ al monarhiei britanice. Celelalte reședințe oficiale ale monarhului sunt palatele Windsor, cel mai mare și cel mai vechi castel locuit din lume, Holyroodhouse din Edinburgh, Scoția, și Hillsborough din Irlanda de Nord. În Țara Galilor, regele nu are nici o reședință oficială.
Charles va căpăta şi alte castele, precum Balmoral din Scoția, unde familia regală își petrece verile, şi Sandringham, în estul Angliei, unde regina stătea de Crăciun. Pe lângă Clarence House, fosta sa reședință oficială, Charles este foarte atașat și de Highgrove, locuința familiei, domeniu care a fost cumpărat în 1980 de ducatul de Cornwall și care va fi preluat de noul duce cu această titulatură, William. Construită în 1798, clădirea rectangulară neoclasică cu trei etaje, dar și grădina au fost în întregime restaurate pentru a se potrivi cu aplecarea lui Charles către ecologie. Era deseori văzut seara în grădină plivind, toaletând copaci sau tunzând gardul viu.
Ducatul de Cornwall a achiziţionat, de asemenea, în 2006, Llwynywermod din Ţara Galilor, renovată, la fel, după principii ecologice, iar în 2007 Dumfries House din Scoţia, o proprietate somptuoasă ce datează din anii 1750, unde Charles şi-a petrecut ultima noapte ca prinţ, înainte de a deveni rege.